Vectone

Vectone prepaid
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren6 Sterren7 Sterren8 Sterren9 Sterren10 Sterren (24 stemmen, gemiddeld: 4.33 / 10)

Loading ... Loading ...

Vectone Prepaid Tarieven

Bij Vectone prepaid is bellen erg voordelig in vergelijking met veel andere providers en ook sms’en kan al voor een laag tarief bij Vectone. Vectone heeft ook regelmatig actief die het aantrekkelijker maken Vectone prepaid te kiezen, zo wordt momenteel het prepaid beltegoed wanneer u opwaardeert verdubbeld. Dit maakt dat de normaal al voordelige tarieven nog voordeliger worden. Bij het bellen naar andere Vectone telefoons zijn de eerste 30 minuten van een gesprek gratis!

Provider

Prepaid

Per minuut

Per sms

Direct bestellen

Vectone Vectone Prepaid 0,09 0,09 Vectone prepaid bestellen

Geldigheid beltegoed

Het beltegoed van Vectone is onbeperkt geldig wanneer er één keer in de zes maanden een sms wordt verstuurd, wordt gebeld of het beltegoed wordt opgewaardeerd.

Opwaarderen

Het opwaarderen van het prepaid beltegoed kan op de website van Vectone met behulp van de IDEAL betaalmethode. Vectone beltegoed kan ook opgewaardeerd worden met een opwaardeerbon van €10 of €20. Deze zijn verkrijgbaar bij telefoonwinkels, tankstations en verschillende andere locaties.

Voordelen Vectone prepaid

  • Bellen en sms’en tegen de laagste tarieven.
  • Aantrekkelijke acties zoals opwaardeerbedrag verdubbelen.
  • Mogelijkheid om eerste 30 minuten gratis naar andere Vectone gebruikers te bellen.

Ervaringen Vectone prepaid

Beoordeling:1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren6 Sterren7 Sterren8 Sterren9 Sterren10 Sterren (24 stemmen, gemiddeld: 4.33 / 10)

Loading ... Loading ...

Beoordeel Vectone prepaid. Je beoordeling helpt andere bezoekers de beste prepaid provider kiezen.

One Comment

  1. Redz
    Posted 12/15/2012 at 1:56 pm | Permalink

    Vectonemobile is geen aanrader. Ze proberen je lekker te maken met allerlei aanbiedingen zoals bijvoorbeeld bonus van 10 euro bij nummerbehoud maar dat is gewoon een leugen. Ze doen de toezegging dat ze het gaan regelen als je belt maar dat is ook een leugen! Vervolgens reageren ze gewoon nergens meer op en je kan naar de beloofde 10 euro fluiten! Zo bind je geen klanten, ik maak het saldo op en dan ben ik bij deze dieven en leugenaars weg uiteraard! U bent gewaarschuwd…

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.